Sport

A Security And Bomb Searching Agency hosszú évekig foglalkozott speciális felszerelések tervezésével és gyártásával, főként az egyedi tervezésű védőeszközök; tűzoltó ruházatok, lövedékálló technológiák, többfunkciós egyenruhák terén. A fegyveres erők részére gyártott védőfelszerelések tervezésekor ismerkedtünk meg azokkal a különleges anyagokkal, melyeket a sportruházati cégek előszeretettel használnak, de egészen addig nem terveztük a használatukat, mígnem a Crossfit össze nem kapcsolta az általunk jól ismert fejlesztési területet a sport varázslatos világával. A háborús övezetek és stadionok hőseit egyaránt az jellemzi, hogy felszerelésük a célnak leginkább megfelelő kialakítással készültek, sokszor években mérhető fejlesztéssel, teszteléssel és többszöri áttervezéssel a háttérben. Az egyedi sportruházatok tervezése és a sportolók által kiválónak minősített termékek forgalmazása ekkor került látóterünkben, ami azóta cégünk egyik húzóágává nőtte ki magát. 

Ma már egyik közkedvelt szolgáltatásunk a sporteszközök beszerzése és szállítása rövid határidővel. Profilunk nagyjából mindent lefed a népszerű látványsportoktól kezdve, mint például a foci, kézilabda, kosárlabda, röplabda, futás, úszósport, stb. a kevésbé népszerű sportágakig, mint a padel vagy épp a field target sportlövészet. Online rendelésre csak zárt aukción vagy külön az adott partner részére létrehozott felületen van csak lehetőség, a részletek miatt és egyéb termékinformációs kérdésekkel keresse ügyintézőnket vagy böngéssze át katalógusainkat.

Figyelem! Letölthető katalógusaink csak egy részét tükrözik folyamatosan bővülő termékpalettánknak. Partnereink elégedettsége fontos számunkra, így minden megrendelést az egyedi igények szerint próbálunk teljesíteni, adott esetben új beszállítók felkutatásával is.

SBSA – Kutatásban, biztonságban és sportban az első.